Izvori bliski glumcu kažu da je izgubio kontrolu u londonskom hotelu Dorchester nakon što je njegova majka Jenny Bale izrekla neke nevjerojatne stvari. Nakon što se pojavio u policiji na informativnom razgovoru pušten je uz jamčevinu, a Bale kaže da nije napravio ništa loše i za sve krivi svoju majku.

Također se govori da je u prilično depresivnom stanju otkako mu je preminuo dobar prijatelj i kolega iz filma Heath Ledger.

'Christian je pod stresom, no ne bi nikad podignuo ni prst na sestru ili majku. Bio je jako glasan jer je majka govorila neke stvarno grozne stvari o njemu i njegovoj supruzi. Christian je mišljenja da je za cijelu situaciju kriva majka jer je bila vrlo bezobrazna i provocirala ga tijekom svađe. Stvari su onda malo izmakle kontroli i on sada žali što nije jednostavno napustio sobu u tom trenutku. U normalnoj situaciji nazvao bi prijatelja i otišao u pub da se ohladi. No u ovom slučaju morao je ostati u sobi jer su ga već u predvorju hotela čekali paparazzi i fotografi', tvrdi taj izvor.

Incident se dogodio u nezgodno vrijeme, dan uoči londonske premijere 'Batmana' i u vrijeme kad sam Bale ima ozbiljnih poteškoća u braku sa Sandrom 'Sibi' Blazic, bivšom manekenkom, vizažisticom i osobnom pomoćnicom glumice Winnone Ryder.

'Ima problema u braku. On zna imati i groznu ćud, no umjesto da se svađa sa suprugom, svađa se s ljudima oko sebe. Njegov odnos sa suprugom nije savršen, ali je još gori onaj koji ima s majkom. Kaže da mu je više krivo zbog onog što mu je majka rekla u svađi, nego zbog saslušanja u policiji. Priznaje da je u tom trenutku 'puknuo', no sigurno nije nikome prijetio', tvrdi neimenovani izvor.

Bale je osam godina u braku sa suprugom Sibi, koja je porijeklom iz Bosne i s njom ima trogodišnju kćer.


www.tportal.hr